Olet täällä

Erin

Erin
Lauantai, 8 lokakuu, 2016 - 19:00
Hinta: 
32/28€
Liput osoitteesta: 

UUSI ALBUMI JA KIERTUE!
Ihastuttava Erin tekee paluun uudella albumilla! Syyskuun 30. päivä julkaistaan Erinin kolmas studiolevy, jonka tuottaa Jurek (mm. Antti Tuisku - En kommentoi). Samana päivänä starttaa myös konserttikiertue, jonka liput ovat nyt myynnissä! 

Albumilta löytyy sekä yllätyksiä että perinteisempiä Erin-kappaleita. Mukana on myös keväällä julkaistu single, Erinin oma sävellys ja sanoitus Sydäntä särkee.

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin on yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja, jolla on takanaan vuosikausien menestyksekäs ura. Hänen kolmas pitkäsoittonsa julkaistaan syksyllä.

Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja siitä tuli menestys. Albumi on myynyt kolminkertaista platinaa eli yli 60 000 kappaletta. Levyltä jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina.
Kolme vuotta sitten ilmestyneeltä Erinin toiselta albumilta, platinaa myyneeltä Sä osaat! -levyltä muistetaan muun muassa hittisingle Ei taida tietää tyttö.