Olet täällä

Autiotalo rock musikaali

Autiotalossa rock musikaali
Perjantai, 10 marraskuu, 2017 - 19:00
Hinta: 
26-35
Liput osoitteesta: 

AUTIOTALOSSA – ROCKMUSIKAALI

Musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen hysterian, ja samaan aikaan esiin ponnahtivat Yö, Mamba ja Eve ’Suomen Liverpoolista’. Dingon synnyttämä hysteria vaikutti laajasti myös muiden bändien ihannointiin kuten Popedaan, joka sai ensikertaa kokea hysteerisesti kirkuvan ja hiuksia repivän yleisön.

Esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta.  Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä.

Tarinan keskiössä on tamperelainen perhe, joka on musiikillisesti jakautunut kahteen leiriin: perheen naisiin, jotka fanittavat Dingoa ja muita porilaisia yhtyeitä sekä perheen miehiin , jotka uskovat Popedaan ja manserockin voimaan. Siitä lähtee tarina, josta ei vauhtia ja huumoria puutu!

Pääosissa nähdään Idols - voittaja ja Amoralin laulaja Ari Koivunen, Charon - yhtyeestä tuttu J.P. Leppäluoto ja tietenkin teatterin omat huikeat tähdet Miro Honkanen ja Ari Myllyselkä. Naispääosissa ovat  useista musikaaleista tutut Elisa ja Isabella Lairikko, mukana myös huippubändi!

Neumann: Ari Koivunen/Matthau Mikojan
Olli Lindholm: Miro Honkanen
Pate Mustajärvi: J.P. Leppäluoto/Teemu Rajamäki
Eve: Miro Honkanen
Tero Vaara: Ari Myllyselkä
Eila: Elisa Lairikko/Mirjam Paaso
Laila: Sonja Lairikko/Isabella Lairikko
Pasi: J.P. Leppäluoto/Teemu Rajamäki
Ulpu: Miro Honkanen
Veikko: Ari Myllyselkä
Ohjaus: Petri Lairikko
Käsikirjoitus: Katariina Leino
Koreografi: Irina Kabanov
Kapellimestari: Jussi Ojanen

Bändi: Jussi Ojanen (kitara) , Tero Tanhuanpää (basso), Jimi Hautamäki/Simo Stenman (rummut), Juha Kinnunen (koskettimet ja kitara)

 

Ari Koivunen Neumannin roolissa kaikissa esityksissä, paitsi 2.12. roolin tekee Matthau Mikojan.

 

" Kiitos viihdyttävästä esityksestä! Käsikirjoitus ja musiikkivalinnat olivat onnistuneet hyvin. Uuden teatterin puitteet ovat vaatimattomat verrattuna entiseen Hämeenkadun tilaan, mutta tässsä tilassa on paljon mukavampi, kotoisampi ja rennompi fiilis! Keratkaikkiaan onnistunut ilta ja tekee mieli tulla teille uudestaan. Tätä esitysä voi myös suositella muille.

Mukavaa talven jatkoa ja kiitos upeasta showsta!

Terv. Pia Laitila

 

"Iso kiitos! Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle Neumannile, joka on sen todella ansainnutkin.

 

" Suosittelen, aivan huikea show!"

" Oli kyllä niin loistava esitys, että tekisi mieli tulla uusiksi!"

" Oltiin kattomassa ja tykättiin kovasti, Pohjanmaan porukka kiittää!"

" Oli kyllä niin hyvä esitys, olis kuunnellu ja kattonu viälä pirempähänkin!"

" Ari on ilmiömäinen Neumann! Todella hieno ja koskettava suoritus laulajamestarilta!"